Anvelope Uniroyal: informatie importanta despre producator

Compania Uniroyal – este o companie belgiana care produce cauciucuri de o calitate inalta pentru conditii de timp anevoios, mai ales se deosebesc de alti producatori prin faptul ca anvelopele se descurca de minune in conditii de ploaie. Anvelopele, precum si brandul apartin companiei germane Continental AG. Dupa toate testele cauciucului, compania a decis sa produca un set separat de anvelope pentru timp ploios, primul de acest gen a fost cauciucul Uniroyal Rally 180.

In perioada actuala, compania s-a recomandat drept o firma ce produce anvelope maximal sigure pentru timpul ploios. Timp de 25 ani de lucru si experimente in directia "anvelopelor pentru ploaie", cauciucuri Uniroyal au devenit un lider printre alti producatori de pneuri.

Motive de a cumpara anvelope Uniroyal in Chisinau

Compania acorda o atentie sporita cercetarilor pentru crearea cauciucului cu caracteristici inalte si un termen de exploatare inalt. Anvelopele sunt modernizate in permenenta, iar firma nu sta pe loc producind anvelope cu caracteristici asemanatoare, pur si simplu schimbind modelul, fiecare model se deosebeste faorte mult de modelul precedent. Datorita unei munci indelungate si perseverente, compania a reusit sa creeze anvelope cu proprietati de deplasare ideale, oferind stabilitate maxima si ambreiaj cu drumul. Cauciucul se potriveste ideal pentru conditiile meteorologice din Moldova, deoarece Moldova se caracterizeaza prin ploi frecvente, cu care anvelopele se descurca de minune, dind dovada de abilitati de control impecabile. De asemenea, aceste anvelope se recomanda a fi cumparate de catre tarile si orasele ploioase, unde se vor descurca mai bine decit alti producatori.

Inca nu v-am convins sa cumparati cauciucuri Uniroyal? Compania noastra va poate ajuta sa alegeti anvelope, corespunzatoare pentru masina dumneavoastra, le vor livra direct la masina si la dorinta le vor monta la autovehiculul dvs., veti beneficia de reducere la vulcanizare si depozitarea pneurilor. Pentru anvelope este valabila o garantie marita de la producator cu ajutorul careia veti putea intoarce anvelopele defecte in decurs de 18 luni.

Cauciucuri de vara Uniroyal

Uniroyal RainSport 3 245/45 R19 102Y
3254 MDL
Uniroyal RainSport 3 265/45 R20 108Y
4158 MDL
Uniroyal RainSport 3 235/50 R19 99V
2546 MDL
Uniroyal RainSport 3 235/55 R19 105Y
3066 MDL
Uniroyal RainSport 3 195/55 R16 87T
3130 MDL
Uniroyal RainSport 3 215/55 R16 93V
1925 MDL

Avantajele anvelopelor de vara

Cauciucuri de vara Uniroyal sunt renumite datorita proprietatile lor, atit in timp obisnuit, cit si ploios, cauciucul se descurca atit de bine cu drumul umed, incit multi nici nu vor simti diferenta intre o suprafata umeda si uscata. Printre dezavantaje, putem identifica doar caracteristici slabepe o suprafata de noroi, dar pneuri ideale pentru orice conditii nu exista. Cauciucuri Uniroyal reprezinta o decizie ideala pentru cei care prefera anvelope calitative si siguranta in timpul deplasarii.

Cauciucuri de iarna Uniroyal

Uniroyal 165/60 R14 75T MS PLUS 77
1133 MDL
Uniroyal MS Plus 77 195/60 R16 89H
1694 MDL
Uniroyal 235/55 R17 103V MSPL77 Suv FR
1650 MDL

Avantajele anvelopelor de iarna

Cauciucuri de iarna Uniroyal cu silice adaugat si desen directionat, va va oferi posibilitatea sa va simtiti in siguranta pe un drum inzapezit sau inghetat, datorita maririi caracteristicilor de lant si reducerii distantei de frinare, iar o durata de viata lunga nu vă va obliga să cumparati anvelope noi pentru sezonul urmator, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de o plimbare linistita.